Onze accommodatie in Zeewolde

Na afloop even lekker napraten in de kantine

Onze accommodatie in Zeewolde

Na afloop even lekker napraten in de gezellige kantine

Escaperoom Zeewolde is gelegen op het terrein van Stal Hulkestein in Zeewolde, op de rand van Nijkerk en in de nabijheid van campings en recreatieparken zoals bijvoorbeeld Centerparcs De Eemhof.

Op de mooie accommodatie word je ontvangen in de sfeervolle kantine. Hier kunnen jullie zich onder het genot van een drankje voorbereiden op het avontuur dat komen gaat.

Uiteraard kan jullie groep ook na het spelen van ‘The Illusionist’ plaatsnemen in de kantine om even bij te komen en na te praten. Tevens is er de mogelijkheid om wat te drinken.

 

 

Escaperoom Zeewolde kantine
Escaperoom Zeewolde kantine

Extra’s

Mochten jullie met een grotere groep zijn dan is dit geen probleem. Met z’n allen kunnen jullie onder het genot van een drankje plaatsnemen in de kantine, maar er zijn meer mogelijkheden bij Escaperoom Zeewolde.

Wat is er dan nog meer te doen? Er zijn een aantal mogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld het bordspel van ‘Escaperoom The Game’ gratis gespeeld worden. Ook dit bordspel zul je met je team, gebaseerd op escaperooms, binnen een uur op moeten lossen. Een erg leuke ervaring!

Als groep kunnen jullie er ook voor kiezen om in de kantine op een groot scherm mee te kijken naar de spelende groep, inclusief geluid. Logischerwijs is deze optie alleen beschikbaar voor diegenen die eerst zelf de kamer hebben gespeeld. Dit wordt over het algemeen als hilarisch ervaren, want zeg nou zelf wat is er leuker dan meekijken hoe vrienden, collega’s of familieleden het doen in de voor jullie inmiddels bekende escaperoom?

Tot slot biedt de bosrijke omgeving van Stal Hulkestein de mogelijkheid voor een heerlijke wandeling.

Mochten jullie met een groter gezelschap komen, raden we aan om ons vooraf te informeren en afspraken te maken om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Denk jij dat je het mysterie kan oplossen?

Reserveer snel en ga de uitdaging aan!

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Een escaperoom is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest!

Bij Escaperoom Zeewolde bent u hiervoor aan het juiste adres. Niet alleen kunt u met uw groep ‘The Illusionist’ spelen, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om gezellig een hapje en een drankje te nemen in de kantine.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Old lock Escaperoom Zeewolde
Logo Escaperoom Zeewolde

Wielseweg 1
3896LA Zeewolde
(Nabij A28, Nijkerk)

E. contact@escaperoomzeewolde.nl
T. 06-22929638

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 18:00 – 22:30 uur
Vrijdag: 18:00 – 22:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 23:00 uur
Zondag: 09:30 – 23:00 uur

“Ontzettend genoten, met 5 vrienden gigantisch lol gehad.”

all-escaperooms.nl

Share This