Disclaimer

Algemene voorwaarden van Escaperoom Zeewolde

Algemene voorwaarden Escaperoom Zeewolde
Spelregels en huisregels

– Minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar, indien spelers onder de 14 jaar mee willen spelen dient dit onder begeleiding van tenminste 1 volwassen soeler te zijn. Bij twijfel kunnen wij om legitimatie vragen;-
– 2 tot 6 personen per spel;
– Deelnemers onder invloed van alcohol en/of drugs worden niet toegelaten tot de Escaperoom. Indien er een vermoeden van middelengebruik is mag Escaperoom Zeewolde de deelnemer de toegang tot het terrein ontzeggen. Betalingen worden niet gerestitueerd.
– Deelnemers worden bij aankomst ontvangen door een medewerker van Escaperoom Zeewolde en dienen zich te houden aan de regels en instructies die de medewerker van Escaperoom Zeewolde hen verteld. Het is niet toegestaan om zelfstandig over het overige terrein te lopen.
– Deelnemers dienen minimaal 5 minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn, bij te laat komen gaat dit van de speeltijd af.
– Er is camerabewaking voor uw en onze veiligheid, instructies dienen altijd opgevolgd te worden.
– Toegang tot de Escaperoom en het spelen van het spel is geheel op eigen risico.

Speelkaarten Escaperoom Zeewolde
Logo Escaperoom Zeewolde

– Escaperoom Zeewolde is niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen van deelnemers of schade die hieraan wordt toegebracht. Er zijn kluisjes aanwezig waar de deelnemers hun spullen in op kunnen bergen.
Reserveren
– Reserveringen kunnen uitsluitend op onze website gemaakt worden met betaling via IDEAL. Na de ontvangst van de betaling ontvang je uiterlijk 1 tot 2 dagen een bevestiging van je reservering per email. Mocht je binnen 5 dagen geen bevestigingsemail hebben ontvangen, neem dan contact op met Escaperoom Zeewolde. Let op: de bevestigingsmail zou in uw ongewenste email box (spam) kunnen komen.
– Reserveringen kunnen online uiterlijk 12 uur van tevoren gemaakt worden. Wil je graag binnen 12 uur een reservering maken, dan kan je ons altijd even bellen of dit mogelijk is.
– Staat je voorkeurstijd er niet tussen, laat dit ons even weten per email. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen. Of in geval van een annulering in de buurt van jouw voorkeurstijd kunnen we dan contact met jou opnemen.

– Met het voltooien van de reservering verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, geldend voor alle deelnemers van jouw groep.
Annuleren
– Tot 72 uur van te voren kun je kosteloos annuleren, de betaling wordt dan teruggeboekt.
– Annuleringen binnen 48 uur en 72uur van tevoren wordt er 50% in rekening gebracht, de andere 50% wordt teruggeboekt.
– Annuleringen minder dan 48 uur van te voren kunnen niet meer worden gerestitueerd.
– Annuleren is alleen mogelijk per email: contact@escaperoomzeewolde.nl

Voorzieningen
– Er is een kantine aanwezig waar je voorafgaand aan het spel of na afloop tegen betaling wat kunt wat kan nuttigen. Let op: Hier kunt u alleen contant betalen. Er is geen PIN automaat aanwezig.
– U kunt gebruik maken van de toiletvoorziening aanwezig in de kantine
– Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig

Sleutel Escaperoom Zeewolde

Denk jij dat je het mysterie kan oplossen?

Weet jij waar Wilhelm Hendrickx is gebleven? Reserveer snel en bewijs het maar!

Wielseweg 1
3896LA Zeewolde
(Nabij A28, Nijkerk)

E. contact@escaperoomzeewolde.nl
T. 06-22929638

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 18:00 – 22:30 uur
Vrijdag: 18:00 – 22:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 23:00 uur
Zondag: 09:30 – 23:00 uur

“Ontzettend genoten, met 5 vrienden gigantisch lol gehad.”

all-escaperooms.nl

Share This