Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht staat hier uw vraag al tussen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Wellicht staat hier uw vraag al tussen.

Wat is een escaperoom?

Anders dan de naam misschien suggereert, is een escaperoom vooral een denkspel. Met uw groep van 2-6 personen is het doel om binnen 60 minuten het verhaal te ontrafelen van een speciaal ontworpen ‘real life’ kamer zodat u kunt ontsnappen. Om dit te doen, zult u als team moeten samenwerken. Met behulp van aanwijzingen in de kamer en door ‘out of the box’ te denken, vindt u de sleutel tot de uitgang van de kamer.
Samen met uw team ontsnappen uit de mysterieuze werkkamer van Wilhelm Hendrickx zal u een kick geven!
Voor meer info over escaperooms: Een filmpje van De Wereld Draait Door met uitleg:

Wat is jullie leeftijdsgrens?

De minimale leeftijd om onze escaperoom te spelen is 14 jaar. Mocht er iemand jonger dan 14 jaar mee willen spelen, moet er een volwassen begeleider meedoen met het spel. Wij maken hierin geen uitzonderingen. Bij twijfel zullen we vragen om legitimatie. Uiteraard kunt u van tevoren altijd contact met ons opnemen via de telefoon of via het contactformulier onder het kopje ‘Contact’.

Wat is de groepsgrootte in jullie escaperoom?

De groepsgrootte bij Escaperoom Zeewolde mag variëren tussen 2 en 6 personen. 6 personen is het maximum aantal dat de brandweer heeft toegestaan in de vergunning. Het is echter ook het maximum aantal personen waarbij iedereen de kamer ervaart zoals deze bedoeld is.
Als de groep groter dan 6 personen is, raden wij u aan 2 groepen achter elkaar te boeken en/of samen met ons de mogelijkheden door te nemen voor de rest van de groep via het contactformulier. Zo kan er worden meegekeken naar de escaperoomspelers op de beamer en is er het Escaperoom ‘The Game’ bordspel die in de kantine kan worden gespeeld.

Is jullie escaperoom eng?

Over het algemeen wordt onze escaperoom niet als eng ervaren. Uiteraard zitten er wel wat schrikmomentjes in

Wat als onze groepsgrootte kleiner is dan opgegeven?

Dit is geen probleem zolang de groepsgrootte maar niet kleiner wordt dan twee personen. Uiteraard kunt u ook kiezen om iemand anders mee te nemen. We verzoeken u ons dit wel even van te voren kenbaar te maken.

Kunnen we iemand extra meenemen om te spelen?

Dit is geen probleem, zolang de groepsgrootte maar niet groter wordt dan 6 personen. We verzoeken u ons dit wel even van te voren kenbaar te maken.

Kan ik iemand een kamer (gedeeltelijk) cadeau doen?

Dit kan uiteraard! U kunt bij ons diverse cadeaubonnen bestellen. Naast het cadeau geven van een escaperoom aan een groep is het mogelijk om een deel van de escaperoom te bekostigen via een cadeaubon. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kunnen we bij jullie pinnen?

Escaperoom Zeewolde beschikt niet over een pinautomaat.

Wij willen last minute boeken, kan dit?

Dit is mogelijk. Indien u binnen 12 uur de escaperoom wilt spelen, kunt u deze niet meer online reserveren. Neem contact op via 06-22929638 om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we annuleren?

Uiteraard kunt u annuleren, maar dan dient u wel rekening te houden met onze voorwaarden, die vindt u via deze link.

Moet ik reserveren?

Ja, u zal altijd gereserveerd moeten hebben via het reserveringssysteem op onze website. Indien u last minute wilt spelen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 06-22929638.

Wat is de locatie van jullie Escaperoom?

Onze escaperoom bevindt zich in Zeewolde, op het terrein van Stal Hulkestein in de nabijheid van diverse campings en bungalowparken zoals bijvoorbeeld De Eemhof.

Neem op de Slingerweg de afslag naar de Wielseweg. Stal Hulkestein bevindt zich direct links.

Kan ik bij de escaperoom parkeren ?

Op het terrein van Stal Hulkestein zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Zijn jullie bereikbaar met openbaar vervoer?

Ja, op een paar minuten loopafstand van Escaperoom Zeewolde stopt buslijn 160, halte Flevo-Nat/ Wielseweg. Helaas is er geen andere mogelijkheid met betrekking tot openbaar vervoer.

Wat is de tijdsduur van één spel?

Voor elk spel geldt dat de klok aftelt van 60 minuten naar 0. Doel is uiteraard om zo snel mogelijk de kamer uit te komen, maar na maximaal 60 minuten gaan de deuren open en kunt u weer naar buiten en is het spel afgelopen. Hier geldt dus: hoe sneller u buiten staat, hoe beter.

Wat als we vastlopen tijdens het spel?

Wij kijken via camera’s mee met de groep die de escaperoom speelt. Als we zien dat de groep vastloopt, kunnen wij bijsturen via digitale hints.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Wij vragen jullie om een kwartier voor het spelen aanwezig te zijn. Zo kunnen we jullie rustig een uitleg geven.

Kunnen we een hapje en drankje bij jullie doen?

De escaperoom mag gebruik maken van de gezellige accommodatie en kantine van Stal Hulkestein. Het is dus mogelijk om een hapje en drankje te doen.

Mocht u met een groter gezelschap komen, raden we aan om ons vooraf te informeren en afspraken te maken om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Is jullie escaperoom geschikt voor bedrijfsuitjes?

Een escaperoom is hier uitermate geschikt voor. Niet alleen is het een leuk en gezellig uitje, ook is er bewezen dat een escaperoom bijdraagt aan de teambuilding.

Is jullie escaperoom geschikt voor vrijgezellenfeestjes?

Een escaperoom is hier uitermate geschikt voor. Zowel voor mannen-, vrouwen als gemengde groepen. Een escaperoom is een uitdagend en gezellig uitje.

Denk jij dat je het mysterie kan oplossen?

Weet jij waar Wilhelm Hendrickx is gebleven? Reserveer snel en ga de uitdaging aan!

Wielseweg 1
3896LA Zeewolde
(Nabij A28, Nijkerk)

E. contact@escaperoomzeewolde.nl
T. 06-22929638

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 18:00 – 22:30 uur
Vrijdag: 18:00 – 22:30 uur
Zaterdag: 09:30 – 23:00 uur
Zondag: 09:30 – 23:00 uur

“Ontzettend genoten, met 5 vrienden gigantisch lol gehad.”

all-escaperooms.nl

Share This