Recensies Escaperoom Zeewolde

Wat vinden bezoekers van ‘The Illusionist’?

Wat vinden bezoekers van ‘The Illusionist

Recensie Escaperoom Zeewolde 5 sterren

“Zeer goede escaperoom, goede ontvangst”

Wij hebben inmiddels heel wat escaperooms gehad door heel Nederland (15 rooms), dus het is vaak lastig een room te vinden die ons uitdaagt en waarbij we echt de ‘adrenalinekick’ krijgen. Een van mn eerste rooms stond voor mij op nr 1 en we zijn tot aan Zeewolde geen gelijkwaardige tegen gekomen, nou deze room heeft gelukkig de verwachtingen waar gemaakt. Een ontzettend uitdagende, goed opgezette escaperoom. Alle elementen die in een goede room horen te zitten waren aanwezig, van pittige puzzels tot special effects. Maar ook zeker de ontvangst van enthousiaste mensen die zelf ook ervaren escapers zijn. Ze nemen echt de tijd en begeleiden je zo nodig.

Dit is een kamer die zowel voor beginners als ervaren escapers erg tof is, omdat alle elementen van een goede escaperoom erin zitten met de nodige uitdaging. Kortom; een echte aanrader!!!

Bron: all-escaperooms.nl

Recensie Escaperoom Zeewolde 5 sterren

“Superleuke escaperoom!”

We zijn vandaag naar de escape room in Zeewolde geweest. We werden hartelijk ontvangen door de enthousiaste eigenaren. Dit is een zeer mooi gemaakte escape room met hele leuke leuke effecten en uitdagende puzzels! We hebben het helaas niet binnen de tijd gehaald, maar we hebben er zeker van genoten!

Bron: all-escaperooms.nl

“Magisch goeie kamer!”

Alles past in het thema en de spellen zijn erg orgineel en behoorlijk uitdagend! Wij hebben een top ervaring gehad en zijn er nog steeds van ondersteboven…

Bron: escapetalk.nl

“Aanrader”

Je hebt van die dagen dat je als een sneltrein door een kamer gaat en je hebt van die dagen dat er vooral blaadjes op de weg lijken te liggen 🙂 We hebben in het begin veel te veel tijd verloren door onze eigen stommiteit en konden dat, toen het later in de kamer beter begon te lopen, helaas niet meer inhalen. En als je het geheel dan toch niet als desillusie (uhuh) ervaart, zit het wel goed. Leuke, diverse en enkele originele puzzels en het verhaal is op een mooie manier in de kamer verwerkt. Van te voren en achteraf ook nog lang met twee van de enthousiaste eigenaren nagepraat. Mooie avond gehad, aanrader!

Bron: escapetalk.nl

“Zeer leuke escaperoom midden in het land!”

Een zeer leuke Escaperoom midden in het land. De puzzels zijn erg divers en de techniek zit goed in elkaar. Het thema is ook leuk uitgewerkt in alle puzzels. Het meekijken naar de andere groepen in de kantine is ook zeer vermakelijk!

Bron: tripadvisor.nl

“Heel goed vermaakt!”

Wat een leuke escaperoom. Niet te eng, maar wel spannend om te doen. De escaperoom zit goed in elkaar, met veel verschillende puzzels. Je vergeet de tijd totaal en het uur is voorbij voordat je het weet. Wij hebben ons er vorige week erg goed vermaakt!

Bron: all-escaperooms.nl

“Aanrader!”

Hele leuke spannende en enerverende escape room. Hebben ons ontzettend vermaakt met alle verborgen puzzels/opdrachten. Zat verrassend goed in elkaar en hebben onze uiterste best moeten doen om de uitgang binnen een uur open te krijgen. Daarna gezellig nagepraat onder het genot van een kop koffie. Zeer aan te raden escape room als je in de buurt van Zeewolde bent en zeker als je verblijft op de Eemhof. AANRADER !!!

Bron: escaperoomsnederland.nl

“Divers, leuk, en zeer zeker een aanrader!”

k heb samen met een groep al enige ervaring met diverse escaperooms maar deze staat hoog in mijn lijstje. Erg divers, creatief en originele puzzels. Zowel leuk voor ervaren spelers maar ook zeer zeker voor beginners! Ik zeg: reserveer en ga zelf de uitdaging aan! Je wordt hartelijk ontvangen! Succes!

Bron: all-escaperooms.nl

“Wat leuk!”

Wij zijn in juni naar deze escaperoom geweest met meerdere mensen die voor het eerst speelden.

We werden hartelijk ontvangen en mochten daarna naar binnen. Wat leuk om te doen zeg! Het zit goed in elkaar en het is heel divers! We waren het er allemaal over eens dat het een super ervaring was en willen meeeeer.

Voor ons is dit een aanrader!

Bron: escaperoomsnederland.nl

“Leuke, uitdagende escaperoom!”

Leuke, uitdagende escaperoom en super ontvangst.
Tijdens de zoektocht word je goed ondersteund en indien nodig aan de hand van enkele (vrij vage) tips toch alle raadsels goed kan oplossen.

Bron: escaperoomsnederland.nl

Denk jij dat je het mysterie kan oplossen?

Waar is Willem Hendrickx gebleven? Reserveer snel en ga de uitdaging aan!

Uw ervaring

Ons streven is om elke groep positief gestemd naar huis te laten gaan. We staan hierbij altijd open voor feedback. Dit helpt ons bij de voortdurende ontwikkeling van onze escaperoom. Uw mening is ook van belang voor toekomstige bezoekers. We stellen het daarom op prijs als u een recensie achterlaat op één van onderstaande sites.

Logo Escaperoom Zeewolde

Wielseweg 1
3896LA Zeewolde

E. info@escaperoomzeewolde.nl
T. 06-22929638

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10:00 – 21:30 uur
Zondag: 10:00 – 21:30 uur

“Ontzettend genoten, met 5 vrienden gigantisch lol gehad.”
all-escaperooms.nl

Share This